Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί αύριο για οδικά έργα

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί αύριο για οδικά έργα

Μεταξύ ποιων ωρών και πόσες μέρες θα είναι κλειστοί οι δρόμοι

Αύριο Δευτέρα 7/1/2019, μεταξύ των ωρών 09:00 - 13:30, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, από την είσοδο της σήραγγας μέχρι την αερογέφυρα Σωτήρας, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης καλωδίων από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 1,5 χλμ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας. 
 
Επίσης, από αύριο Δευτέρα 7/1/2019 μέχρι και τις 20/1/2019, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης των αρμών διαστολής στη βόρεια γέφυρα του κόμβου Μέσα Γειτονιάς στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η βόρεια γέφυρα (κατεύθυνση Πάφος - Λευκωσία), θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση, θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.  
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας “www.traffic4cyprus.org.cy” στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.