Περιπέτεια για οικογένεια με παιδιά - Αποκλείστηκαν σε δύσβατη χιονισμένη περιοχή

Περιπέτεια για οικογένεια με παιδιά - Αποκλείστηκαν σε δύσβατη χιονισμένη περιοχή

Οικογένεια αποκλείστηκε στον Πρόδρομο

Σε περιστατικό παροχής βοήθειας προς οικογένεια πολιτών, οι οποίοι είχαν αποπροσανατολιστεί κατά την εξόρμηση τους στη δασική περιοχή Προδρόμου, ανταποκρίθηκαν χθες μέλη της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 το απόγευμα χθες, 35χρονος επικοινώνησε με την Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια, αναφέροντας ότι ενώ βρισκόταν με την 33χρονη σύζυγο του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους, σε εξόρμηση με το αυτοκίνητο τους σε δασική περιοχή μεταξύ Προδρόμου και Τροόδους, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι αποπροσανατολίστηκαν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εντοπίσουν το δρόμο για την επιστροφή τους και να καταλήξουν σε δύσβατη χιονισμένη περιοχή.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή με τη χρήση ειδικού διασωστικού οχήματος και μετά από έρευνες, γύρω στις 7.30 το βράδυ χθες, εντόπισαν την εν λόγω οικογένεια σε δύσβατη χιονισμένη περιοχή, σε απόσταση γύρω στα 10 χιλιόμετρα σε δασικό δρόμο, κοντά στο φράγμα Προδρόμου.

Τα μέλη της Αστυνομίας μετέφεραν με ασφάλεια το ζεύγος και τα τρία παιδιά τους στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Τροόδους, από όπου η οικογένεια αναχώρησε στη συνέχεια για το χώρο διαμονής τους. Οι 35χρονος, 33χρονη και τα τρία παιδιά τους, είναι καλά στην υγεία τους.