Καβγάς γνωστών Τ/κ κατέληξε τον έναν στην φυλακή και τον άλλο νοσοκομείο

Καβγάς γνωστών Τ/κ κατέληξε τον έναν στην φυλακή και τον άλλο νοσοκομείο

Οι σωματοφύλακες του Ακατζιάν προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στον Ασίμογλου

Τριήμερη κράτηση διέταξε το «επαρχιακό δικαστήριο» Κερύνειας γα τον Μπουλούτ Ακατζιάν, γαμπρό της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας χρυσοχοείων Αλτίνμπας, και τους δύο σωματοφύλακές του για τον ξυλοδαρμό σε γνωστό εστιατόριο της Κερύνειας του επίσης γνωστού τ/κ επιχειρηματία και αθλητικού παράγοντα Ερχάν Μπασιάι και του φίλου του Ζεκί Ασίμογλου. Ο τελευταίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Λευκωσίας.
 
Το θέμα απασχολεί τον τ/κ Τύπο σήμερα αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιας και ο Ακατζιάν ήταν και υποψήφιος «βουλευτής» με το ΚΕΕ στις τελευταίες πρόωρες «βουλευτικές εκλογές» πριν από έναν χρόνο.
 
Οι σωματοφύλακες του Ακατζιάν προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στον Ασίμογλου ο οποίος νοσηλεύεται με αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ενώ έχει χάσει και την πάνω οδοντοστοιχία από τις γροθιές, σύμφωνα με την κατάθεση του «αστυνομικού ανακριτή» στο «δικαστήριο».
 
Ο καβγάς έγινε μέρα μεσημέρι στο εστιατόριο όπου έτρωγαν οι Μπασιάι και Ασίμογλου. Ο καβγάς ξέσπασε σύμφωνα με την Αφρίκα για ποσό 50.000 στερλινών που ο Μπασιάι φέρεται να χρωστά στην εταιρεία του Ακατζιάν όπου εργαζόταν στο παρελθόν.
 
Η «αστυνομία» μετά από παράπονο του Μπασιάι εξέδωσε χθες ανακοίνωση όπου αναφέρεται ότι ο παραπονούμενος είχε δεχθεί σοβαρά χτυπήματα στα χέρια και τα πόδια ενώ ο Ασίμογλου δέχθηκε τόσο βίαια χτυπήματα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
 
Ο τ/κ Τύπος γράφει ότι ένας από τους σωματοφύλακες του Ακατζιάν είναι Αζέρος πρώην μποξέρ και αυτός χτύπησε με δύναμη και βίαια τους δύο συνδαιτυμόνες.

 
Πηγή: ΚΥΠΕ