Φόνος στη Λεμεσό - Στα ίχνη των εκτελεστών του Μιχαήλ οι ανακριτές

Φόνος στη Λεμεσό - Στα ίχνη των εκτελεστών του Μιχαήλ οι ανακριτές

Φως στην υπόθεση θα ρίξει η νεκροτομή

Άντρη Θρασυβούλου

Την άκρη του νήματος ψάχνουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού με φόντο τη δολοφονία του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, νεκρός σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στα Πάνω Πολεμίδια.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. Οι έρευνες στη σκηνή του φονικού συνεχίζονται και σήμερα. Το θύμα έφερε τραύματα στο σώμα που διαφάνηκε ότι προήλθαν από πυροβόλο όπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χρίστος Μιχαήλ είναι το θύμα του φόνου στη Λεμεσό (φωτος)

Στη σκηνή βρέθηκαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέτα όπου διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή του εγκλήματος. Η αυτοψία κατέδειξε ότι ο θάνατος του άνδρα προήλθε συνεπεία πυροβολισμού από πυροβόλο όπλο στον λαιμό και στο στήθος.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε απασχολήσει παλαιότερα την Αστυνομία και οι ανακριτές της υπόθεσης προσανατολίζονται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις με φόντο ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι ανακριτές πιστεύουν ότι το θύμα βρέθηκε στη σκηνή έπειτα από ραντεβού που διευθετήθηκε με τους δολοφόνους. Η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος, ενώ σήμερα στις 11 το πρωί θα διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του 44χρονου Μιχαήλ που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.