Οργανωμένοι γονείς: Θα καταθέσουν πρόταση για την αξιολόγηση μαθητών

Οργανωμένοι γονείς: Θα καταθέσουν πρόταση για την αξιολόγηση μαθητών

Τι δηλώνει ο Πρόεδρος των οργανωμένων γονιών

Πρόταση για το θέμα της αξιολόγησης του μαθητή, αναμένεται να καταθέσουν την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου, σε συνάντηση που θα έχουν όλοι εμπλεκόμενοι φορείς με την Επιτροπή Αξιολόγησης, οι οργανωμένοι γονείς.

Διαβάστε επίσης: Εξαιρετικό κλίμα βλέπει ο Χαμπιαούρης... ψεύδεται συνειδητά λένε οι μαθητές

Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ είπε ότι οι οργανωμένοι γονείς αφού μελέτησαν, σε χθεσινή συνεδρία τους, το σχέδιο αξιολόγησης του μαθητή που είχαν ενώπιον τους, έχουν καταλήξει σε πρόταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει η πρόταση

Η πρόταση αυτή, είπε, περιλαμβάνει τους τρόπους αξιολόγησης του μαθητή τόσο προφορικά όσο και γραπτώς, καθώς και κάποιες εισηγήσεις σχετικά με τον τρόπο υλοποίησης του νέου σχεδίου αξιολόγησης, τις οποίες θα παραθέσουν ενώπιον όλων των πλευρών, δηλαδή των εκπαιδευτικών και των μαθητών, και σε μια προσπάθεια να πάνε με κοινή πρόταση την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου, στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο κ. Νικηφόρου είπε ότι η πρόταση αυτή θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αξιολόγησης και πρόσθεσε ότι μέσα στην άλλη εβδομάδα θα υπάρξει μια κοινή συνάντηση με την ΟΕΛΜΕΚ και τους μαθητές .

Πηγή: ΚΥΠΕ