Ξανά προβλήματα στο οδικό δίκτυο - Δείτε που να προσέξετε

Ξανά προβλήματα στο οδικό δίκτυο - Δείτε που να προσέξετε

Αναλυτική ενημέρωση από την Αστυνομία

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί με ειδική αναφορά στις περιοχές που υπάρχουν προβλήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,στην περιοχή Μόρφου κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης ποταμών κατολισθήσεων βράχων και όγκων χώματος είναι οι δρόμοι:

Παλιός δρόμος Αγίας Μαρίνας – Περιστερώνας, [Λόγω υπερχείλισης ποταμού]
Κάμπου – Αγίας Βαρβάρας, [Λόγω κατολισθήσεων βράχων].

Δρόμοι ανοικτοί αλλά ολισθηροί
Πεδουλά - Κύκκου - Κάμπου
Μουτουλλά - Πεδουλά
Κακοπετριάς - Καρβουνά
Πεδουλά - Προδρόμου
Πεδουλά - Pinewood - Κακοπετριάς
Προδρόμου - Τροόδους
Προδρόμου - Πλατρών

Στην Επαρχία Πάφου κλειστοί δρόμοι λόγω υπερχείλισης ποταμών και κατολίσθησης βράχων και όγκων χώματος είναι οι δρόμοι:
Δρόμος από γεφύρι Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα
Κελοκεδάρων – Αμαργέτης - Νατάς
Σαλαμιού – Γαλαταριάς


Γενικότερα τονίζεται ότι, κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών στο οδόστρωμα, αλλά και πτώσεις δέντρων, έχουν παρατηρηθεί σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, ιδιαίτερα στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρκετών περιοχών παρουσιάζει συχνές αλλαγές. Ως εκ τούτου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Προτρέπονται οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.