Η «λευκή μαγεία» συνεχίζεται - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Η «λευκή μαγεία» συνεχίζεται - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Πότε θα έχουμε βροχές

Οι χιονοπτώσεις δεν θα σταματήσουν μέχρι τουλάχιστον την Τετάρτη. Το Τμήμα Μετεωρολογίας προβλέπει ότι η λευκή μαγεία θα συνεχιστεί και το επόμενο τριήμερο, ενώ δεν θα μας αφήνουν ούτε οι βροχές. Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 58 εκατοστά.

 

Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να σημειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσουν λίγα χιόνια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ πιθανό να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να σημειωθεί παροδική ελαφρά χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους λίγα χιόνια.

xionia 12

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά.