Υπέρ του ΓεΣΥ η Κυπριακή Εταιρεία Οικογενειακού/Προσωπικού Ιατρού

Υπέρ του ΓεΣΥ η Κυπριακή Εταιρεία Οικογενειακού/Προσωπικού Ιατρού

Ενέκρινε ψήφισμα βάσει του οποίου αφήνει τα μέλη του ελεύθερα και χωρίς πιέσεις, να αποφασίσουν την ένταξη τους στο ΓεΣΥ.

Ανεπιφύλακτα υπέρ της εισαγωγής του ΓεΣΥ προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας, τάσσεται η Κυπριακή Εταιρεία Οικογενειακού/Προσωπικού Ιατρού.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου 2019, η Κυπριακή Εταιρεία Οικογενειακού/Προσωπικού Ιατρού, ενέκρινε ψήφισμα βάσει του οποίου αφήνει τα μέλη του ελεύθερα και χωρίς πιέσεις, να αποφασίσουν την ένταξη τους στο ΓεΣΥ.

Διαβάστε επίσης: ΟΧΙ στο ΓεΣΥ λένε 71 από τους 81 παιδιάτρους της Λευκωσίας - Τα ονόματα

Καλεί τους εμπλεκόμενους φορείς- Κυβέρνηση, ΟΑΥ και ΠΙΣ- να επαναρχίσουν άμεσα τις διαβουλεύσεις με στόχο την εξεύρεση της χρυσής τομής που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το ΔΣ να ζητήσει συνάντηση με τον ΟΑΥ προς διευκρίνιση ασαφειών και κενών που αφορούν στην άσκηση πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στα πλαίσια του ΓεΣΥ.

Διαβάστε ΕΔΩ τις ειδήσεις της ημέρας.

Ευχή της Κυπριακής Εταιρείας Οικογενειακού/Προσωπικού Ιατρού είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα για την εισαγωγή του ΓεΣΥ με κύριο γνώμονα την προσφορά υψηλού επιπέδου ιατρικής φροντίδας σε όλους τους δικαιούχους.

Πηγή: ΚΥΠΕ