Ποιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού θα είναι κλειστό το Σάββατο-Όλες οι πληροφορίες

Ποιο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού θα είναι κλειστό το Σάββατο-Όλες οι πληροφορίες

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το τμηματικό κλείσιμο λωρίδας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, μεταξύ Γερμασόγειας και Σκαρίνου, ανακοινώνει για το ερχόμενο Σάββατο το Τμήμα Δημοσίων Έργων, λόγω εργασιών καθαρισμού.

Διαβάστε επίσης: Στο κελί ο 53χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου, και μεταξύ των ωρών 07:00 με 16:30, στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι την έξοδο προς Σκαρίνου, θα διεξάγονται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος από 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Διαβάστε ΕΔΩ τις ειδήσεις της ημέρας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ