Δύο χρόνια φυλάκιση σε 30χρονο για σωρεία αδικημάτων

Δύο χρόνια φυλάκιση σε 30χρονο για σωρεία αδικημάτων

Καταδίκη από το Δικαστήριο Λάρνακας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε σήμερα σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, 30χρονο αλλοδαπό, αφού τον βρήκε ένοχο στις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης προσώπου τρίτης χώρας με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, απόπειρας διάρρηξης πλημμελήματος, πράξεις που ενδέχεται να επηρεάσουν Αστυνομικές έρευνες και απειλής.

Διαβάστε επίσης: Παραδέχεται ο Τζιωνής τη διάπραξη του διπλού φονικού στο Στρόβολο

Σε μια άλλη περίπτωση, πρόσωπο το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και δημόσιας βλάβης, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του.

Εξάλλου πρόσωπο ηλικίας 46 χρόνων, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του. Το σημερινό Αστυνομικό Δελτίο αρ. 2 είναι σχετικό. Την προέλευση μεγάλου χρηματικού ποσού που βρέθηκε στην κατοχή 46χρονου, διερευνά η Αστυνομία

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.