Άθως: Πήγε με τον σάκο της εφεδρείας ΕΦ στο στούντιο: Ναι πάω έφεδρος (Βίντεο)

Άθως: Πήγε με τον σάκο της εφεδρείας ΕΦ στο στούντιο: Ναι πάω έφεδρος (Βίντεο)

Με τους...στρατιωτικούς σάκους κυκλοφορούν οι πολιτικοί μετά τις αποκαλύψεις Οδυσσέα

Συνεχίζονται οι… μετασεισμοί των αποκαλύψεων του Γενικού Ελεγκτή για την εφεδρεία με τους πολιτικούς να κυκλοφορούν πλέον με τους στρατιωτικούς σάκους για να αποδείξουν ότι πάνε έφεδροι!

Διαβάστε επίσης: Ποδοσφαιριστή 1ης κατηγορίας, δεν τον εντόπισε (!) η ΕΦ για εφεδρεία

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης λοιπόν πήγε με τον σάκο του σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ για να απαντήσει στην φημολογία όπως ανέφερε γύρω από το όνομα του, ότι αυτόν εννοούσε ο Γενικός Ελεγκτής. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο λοιπόν πήρε στον στούντιο και έδειξε τον σάκο του στον κόσμο.

«Αρχικά επέλεξα να μην σχολιάσω και να παραμείνουμε στην ουσία της έκθεσης, της προβληματικής δηλαδή κλήσης των εφέδρων στην Εθνική Φρουρά. Ακόμα και μετά τη φημολογία που αφορούσε στο όνομά μου, επέλεξα να μην δώσω συνέχεια. Δυστυχώς όμως πλέον είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω. Ο κάθε έφεδρος έχει στο σπίτι του χρεωμένο σάκο με όλο το υλικό που του προμηθεύει η Εθνική Φρουρά. Ο δικός μου ο σάκος είναι αυτός».

Θυμίζουμε ότι ο Γενικός Ελεγκτής σε διαδικτυακή συζήτηση την Κυριακή αποκάλυψε ότι δεν εννοούσε τον Δημήτρη Δημητρίου στην Έκθεση του.

Διαβάστε επίσης: Κι άλλος Εκπρόσωπος Τύπου «φυγόστρατος» - Δεν εννοούσαμε τον Δημητρίου λέει ο Ελεγκτής

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή βίντεο: sigmalive