Μ. Ματσάκης: «Αν ήταν βιασμός το βρέφος πιθανόν να ήταν νεκρό»

Μ. Ματσάκης: «Αν ήταν βιασμός το βρέφος πιθανόν να ήταν νεκρό»

Κάτι δεν πάει καλά λέει ο Μ. Ματσάκης

Άντρη Θρασυβούλου

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την υπόθεση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή ένα ανυπεράσπιστο βρέφος. Η εξέταση του 5 μηνών βρέφους είχε καταδείξει σύμφωνα με την ομάδα ιατρών που το εξέτασε ρήξη παρθενικού υμένα.

Αν και χθες ο Βοηθός Δ/ντης της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ευθύμιος Τσιβιτανίδης, είχε κάνει λόγο για βιασμό, επικαλούμενος τον γυναικολόγο και τον παιδοχειρούργο που εξέτασε το βρέφος, αυτό δεν φαίνεται να το επιβεβαιώνει  η ιατροδικαστής. 

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Μιλώντας στο Newsbomb, η ιατροδικαστής, Ελένη Αντωνίου που εξέτασε την Τρίτη το παιδί, απέφυγε να μιλήσει για βιασμό του. Το παιδί υπέστη σύμφωνα με την ίδια, ρήξη παρθενικού υμένα. Η ίδια ανέφερε ότι για να υπάρξει ρήξη παρθενικού υμένα, ασκείται βία. Ωστόσο, η ίδια αλλά και ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης φαίνεται ν' απορρίπτουν το ενδεχόμενο του βιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικό: Ρήξη παρθενικού υμένα σε 5 μηνών βρέφος

Μάλιστα ο κ. Ματσάκης αμφισβητεί την ομάδα που εξέτασε το βρέφος ενώ τονίζει ότι «αν ήταν βιασμός το βρέφος θα ήταν σοβαρά τραυματισμένο και πιθανόν να ήταν νεκρό».

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία. Ο πατέρας τελεί υπό κράτηση και αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση.