Διπλό φονικό: Γιατί ζήτησε €2.000 από τον Γεν. Εισαγγελέα ο Τζιωνής - Βίντεο στο δικαστήριο

Διπλό φονικό: Γιατί ζήτησε €2.000 από τον Γεν. Εισαγγελέα ο Τζιωνής - Βίντεο στο δικαστήριο

Αναβλήθηκε η δίκη

Εκ νέου στο Δικαστήριο παρουσιαστήκαν σήμερα Πέμπτη (14/3) οι τρεις κατηγορούμενοι για το στυγερό έγκλημα στο Στρόβολο τον περασμένο Απρίλιο που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Διαβάστε επίσης: Άρχισε να μετρά... ποινές ο Τζιωνής - Έφαγε 8 μήνες για παλιές ληστείες

Κατά την σημερινή δικάσιμο, η δικηγόρος του Λευτέρη Σολωμού ζήτησε αναβολή της δίκης, για περαιτέρω διαβούλευση με τον πελάτη της ενόψει και της κατάθεσης του Αστυνομικού Κυριάκου Καυκαλιά.

Το αίτημα της εγκρίθηκε ομόφωνα, από πλευράς Δικαστηρίου, ορίζοντας επόμενες δικάσιμους στις 18 Μαρτίου και 26 Μαρτίου.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε από πλευράς Δικαστηρίου στην επόμενη δικάσιμο θα υπάρχει προτζεκτορ για προβολή αποσπασμάτων από κλειστό κύκλωμα, όπου θα παρουσιάσει ο μάρτυρας Αστυνομικός Κυριάκος Καυκαλιάς.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, ο δικηγόρος του Λοίζου Τζιωνή μετά από συνεννόηση με τον πελάτη του απέστειλε στον Γενικό Εισαγγελέα επιστολή ζητώντας το πόσο 2000 ευρώ για ετοιμασία σχετικών ιατροδικαστικών εκθέσεων για την ζητήματα που εγείρονται από την όλη υπόθεση.

Με την κατηγορούσα Αρχή να αναφέρει ότι εγκρίθηκε το πόσο των 1800 ευρώ.

Τέλος να υπενθυμίσουμε, ότι χθες Τετάρτη (13/3) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης Λοίζο Τζιωνή για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας η οποία διαπράχθηκε το 2012.