Παρέμβαση Γ. Εισαγγελέα ζητά το Κόμμα των Ζωών για τις αναφορές Χαμπουλλά

Παρέμβαση Γ. Εισαγγελέα ζητά το Κόμμα των Ζωών για τις αναφορές Χαμπουλλά

Τον καλούν να προχωρήσει σε άμεση διερεύνηση

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει άμεσα τις πρόσφατες αναφορές του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευγένιου Χαμπουλλά κι αν προκύπτουν ποινικά η άλλα αδικήματα να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση τους.

Διαβάστε επίσης: H Λεμεσός τιμά την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Το Κόμμα, με σημερινή ανακοίνωσή του, καταδικάζει τις τελευταίες δηλώσεις και τοποθετήσεις του κ. Χαμπουλλά «με τις οποίες στην ουσία προτρέπει τους πολίτες αυτής της χώρας να χρησιμοποιούν βία», προσθέτοντας ότι τέτοιες δηλώσεις από πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν θέση σε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα. «Σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε πολίτης , και πόσο μάλλον ένας πρώην βουλευτής, δεν έχει το δικαίωμα να προτρέπει ή να ωθεί τους πολίτες σε πράξεις βίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

«Ο ακτιβισμός για τον οποίο εκφράστηκε ο κ. Χαμπουλλάς με αποτρόπαιο και καταδικαστέο τρόπο, έχει ένα μεγάλο φάσμα το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που αφορά τα ζώα αλλά και σε ακτιβιστές όλων των κατηγοριών που σκοπό έχουν να αφυπνίσουν τους πολίτες και να τους προβληματίσουν για το μέλλον του τόπου», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ