Ανατριχιαστικό σενάριο - Το «κρυφό» μήνυμα του serial killer - Τι φανερώνει ανάποδα η λέξη Μιτσερό

Ανατριχιαστικό σενάριο - Το «κρυφό» μήνυμα του serial killer - Τι φανερώνει ανάποδα η λέξη Μιτσερό

Σενάριο που παραπέμπει σε ταινία θρίλερ

Τα σενάρια γύρω από τα κίνητρα του serial killer που έχει συγκλονίσει την Κύπρο, δίνουν και παίρνουν, την ώρα που οι Αρχές, συνεχίζουν τις έρευνές τους για να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης.

Και ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί καθηλωμένη τις καταιγιστικές εξελίξεις, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο με απόψεις και σενάρια, γύρω από το προφίλ και τον τρόπο δράσης του 35χρονου λοχαγού, ρίχνοντας βάρος στην ιδιότυπη ψυχοσύνθεση ενός κατ' εξακολούθηση δολοφόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράταση στην αγωνία: Τι βγήκε από τη νεκροτομή του δεύτερου θύματος στο φρεάτιο του τρόμου

Τις τελευταίες ώρες, εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου κοινοποιούν τον αναγραμματισμό για το όνομα Orestis (όνομα που χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο ο 35χρονος) σε συνδυασμό με το Μιτσερό, περιοχή στην οποία βρέθηκαν τα πτώματα των δύο γυναικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Σύμφωνα με το σενάριο τους που παραπέμπει σε ταινία θρίλερ, η λέξη Μιτσερό αν διαβαστεί ανάποδα γίνεται Oresti και το Μ με στροφή δεξιά γίνεται S. Σημειώνεται πάντςω ότι το Μ είναι και το αρχικό γράμμα του επιθέτου του 35χρονου...Αυτός ο αναγραμματισμός που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, έχει υποπέσει και στην αντίληψη των Αρχών, οι οποίες θα διερευνήσουν κατά πόσο προκύπτει κάτι ή είναι τυχαίο.

Πηγή: cnn.gr