Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα - Μας ταλαιπωρεί η σκόνη μέχρι πότε

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα - Μας ταλαιπωρεί η σκόνη μέχρι πότε

Ο καιρός το εορταστικό τριήμερο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, µέχρι το απόγευµα της Τρίτης.

Σήµερα, διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αρχικά δυνατό να δώσει µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ανατολικά. Νεφώσεις όµως, που θα αναπτύσσονται το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά.

ΕΔΩ όλες οι τελευταίες ειδήσεις

Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά µέχρι δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή του Πάσχα, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και περαιτέρω µικρή άνοδο στη συνέχεια, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.