Συνεχίζεται η ταλαιπωρία... Ποιος δρόμος παραμένει κλειστός

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία... Ποιος δρόμος παραμένει κλειστός

Οι εργασίες αποκατάστασης στο δρόμο αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Τρίτη, 30 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο παλαιός δρόμος Λεμεσού - Πάφου, παρά την Πέτρα του Ρωμιού, λόγω σοβαρού προβλήματος διάβρωσης των πρανών, τμήμα του δρόμου μήκους τριών χιλιομέτρων περίπου, είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση για λόγους οδικής ασφάλειας και διεξαγωγής οδικών έργων.

Διαβάστε επίσης: Άγριος καυγάς στην Λάρνακα - Του επιτέθηκε με σκεπάρνι και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Συγκεκριμένα από Πάφο προς Λεμεσό ο παλαιός δρόμος είναι κλειστός 200μ. περίπου μετά την πάροδο που οδηγεί προς το τουριστικό εστιατόριο ΚΟΤ παρά την Πέτρα του Ρωμιού. Η πρόσβαση από Πάφο προς Πισσούρι/Λεμεσό γίνεται μόνο από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού και τον ανατολικότερο ανισόπεδο κόμβο Πισσουρίου.

Από Λεμεσό προς Πάφο ο παλαιός δρόμος είναι κλειστός από τη συμβολή του με το συνδετικό δρόμο που οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Η πρόσβαση από Λεμεσό και Πισσούρι προς Πέτρα του Ρωμιού γίνεται από τον αυτοκινητόδρομο μέσω του δυτικότερου ανισόπεδου κόμβου Πέτρας του Ρωμιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Οι εργασίες αποκατάστασης στο δρόμο αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου.

Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.