Νέες έρευνες σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη για την τρίτη βαλίτσα

Νέες έρευνες σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη για την τρίτη βαλίτσα

Δεν αποκλείεται η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από λάσπη

Συνεχίζονται σήμερα το πρωί, στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, οι έρευνες με το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ και την ρομποτική κάμερα για ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος φέρεται να τοποθέτησε ένα από τα θύματά του και να πέταξε στη λίμνη. Θα ελεγχθούν συγκεκριμένα και τα τρία σημεία που σηματοδοτήθηκαν χθες το απόγευμα, και στα οποία θα επιχειρήσει να καταδυθεί ο δύτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάρτε ομπρέλες - Έρχονται βροχές και ισχυροί ανέμοι
 
Προχθές ανασύρθηκε από τη λίμνη η δεύτερη από τις τρεις βαλίτσες με τη σορό ενός θύματος σε αποσύνθεση.
 
Κατά την χθεσινή μέρα, ενώ αρχικά οι έρευνες είχαν ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 16:00, το Κέντρο Συντονισμού αποφάσισε όπως ξαναβάλει στο νερό αρχικά την ρομποτική κάμερα και ακολούθως το ηχοεντοπιστικό σύστημα σόναρ για να ερευνηθεί εκ νέου συγκεκριμένο σημείο. Οι έρευνες επαναλαμβάνονται σήμερα και δεν αποκλείεται η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από λάσπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αλλά σημεία να σηματοδοτηθούν τότε η ρομποτική κάμερα και το σόναρ θα μεταφερθούν στην λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτου, μέχρι να "καθίσει" η λάσπη στην Κόκκινη Λίμνη.

Πηγή: ΚΥΠΕ