Με άδεια χέρια αναδύθηκε ο δύτης

Με άδεια χέρια αναδύθηκε ο δύτης

Παρέμεινε πέραν της μιας ώρας μέσα στη Λίμνη - Νέα κατάδυση αργότερα

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών. 

Με άδεια χέρια εξήλθε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης με σκάφανδρο και αργότερα σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα καταδυθεί εκ νέου σε άλλο σηματοδοτημένο σημείο.
 

Ο δύτης παρέμεινε πέραν της μιας ώρας στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ο δύτης με σκάφανδρο, σε συγκεκριμένο σημείο που είχε προηγουμένως σηματοδοτηθεί.

 Ο δύτης εισήλθε στις 11:30 στην Κόκκινη Λίμνη, στο πλαίσιο ερευνών για εντοπισμό και τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απειλή πολέμου από τους Τούρκους: Με τους S-400 θα κάνουμε το Αιγαίο «τουρκική λίμνη»

Πριν από λίγο ο δύτης καταδύθηκε στη Λίμνη και κατευθύνεται σε συγκεκριμένο σημείο που υπέδειξε το σόναρ.

Επίκεντρο των ερευνών είναι τρία σημεία εντός της λίμνης που σηματοδοτήθηκαν χθες το απόγευμα και στα οποία αναμένεται ότι θα επιχειρήσει να καταδυθεί δύτης με σκάφανδρο.