Η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Μακάρειο Στάδιο

Η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Μακάρειο Στάδιο

Έξι ποδοσφαιριστές της ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C., μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λευκωσίας για περίθαλψη, ενώ έβδομος επισκέφθηκε το ΓΝ Λάρνακας

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, διερευνά η Αστυνομία, σχετικά με επεισόδια που σημειώθηκαν χθες, έξω από το Μακάρειο Στάδιο στη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ - Επίθεση σε πούλμαν της «Τρούλλοι FC» πριν τον αγώνα με «Ομόνοια 1948»

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40μ.μ. χθες, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C., ενώ το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα των Τρούλλων, βρισκόταν έξω από την είσοδο του σταδίου, δέχθηκε επίθεση από περίπου 40 πρόσωπα. Οι επιτιθέμενοι, οι οποίοι έφεραν διακριτικά της ΟΜΟΝΟΙΑ 1948, φέρονται να προκάλεσαν ζημιές στον ανεμοθώρακα και το εξωτερικό μέρος του λεωφορείου, ενώ φέρονται επίσης να έριξαν κροτίδες και καπνογόνα εντός του λεωφορείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Από την επίθεση έξι ποδοσφαιριστές της ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C., που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου, ένοιωσαν ενοχλήσεις από τους καπνούς και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περίθαλψη, ενώ έβδομος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.