Στην «Κόκκινη Λίμνη γυρίστηκε ταινία - Η σχέση του «Ορέστη» με το σενάριο (Βίντεο)

Στην «Κόκκινη Λίμνη γυρίστηκε ταινία - Η σχέση του «Ορέστη» με το σενάριο (Βίντεο)

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών η πληροφορία - Πως σχετίζονται το χαλί και τα σφουγγάρια

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Το εύρημα με σφουγγάρια τυλιγμένα σε χαλί που βρέθηκαν τη περασμένη Τετάρτη στην «Κόκκινη Λίμνη» δεν περνά καθόλου αψήφιστα από την ανακριτική ομάδα που διερευνά τους φόνους που ομολόγησε ο «Ορέστης». Από την Παρασκευή, τα τεκμήρια αποκτούν φαίνεται άλλη διάσταση... κινηματογραφική.
 
 
Υπό διερεύνηση όπως πληροφορείται το Newsbomb θα τεθεί από τους ανακριτές η πληροφορία ότι στην  «Κόκκινη Λίμνη» που αποτέλεσε υγρό τάφο για την Ρουμάνα Livia Bunea, την οκτάχρονη κόρη της Elena - Natalia και με βάση την ομολογία του 35χρονου την Φιλιππινέζα Maricar γυρίστηκε ταινία με τίτλο «Η σφαγή του Κόκορα». 
 
Mάλιστα, στο σενάριο ο πρωταγωνιστής Γιώργος Χωραφάς υποδυόταν τον άνθρωπο που ξεφορτώθηκε το πτώμα που ήταν τυλιγμένο σε χαλί ( στο χαλί αντί πτώματος ήταν σφουγγάρια μπλεγμένα με κλαδιά).
 
Από την πρώτη στιγμή το εύρημα διερευνάται, αλλά πλέον μετά από αυτή την αποκάλυψη θα διερευνηθεί κατά πόσον ο 35χρονος αντέγραψε το σενάριο και δολοφόνησε κάποια από τα θυματά του όπως… στην ταινία.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας protothema.gr στο 00:57:00 ως το 00:58:20 της ταινίας φαίνεται η μεταφορά του πτώματος.
 
Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν ο Γιώργος Χωραφάς και η Valeria Golino. Τα τραγούδια της ταινίας ερμήνευσαν ο Γιώργος Νταλάρας και η Τάνια Τσανακλίδου. Η Κόκκινη Λίμνη φαίνεται και πάλι στο 1:26:56 της ταινίας
 
Δείτε το βίντεο