Η εμπιστοσύνη στην εργασία μπορεί να σε οδηγήσει να ξεπεράσεις τα όνειρα σου

Η εμπιστοσύνη στην εργασία μπορεί να σε οδηγήσει να ξεπεράσεις τα όνειρα σου

Ο Stefan Andrei με 12 χρόνια στον Όμιλο Ζορπάς, μας μιλά για την εμπειρία του

Ως Υπεύθυνος Τμήματος Παραδοσιακά Ψωμιά & Sliced Breads, ο Stefan Andrei, μας μιλάει για τα όνειρά του και την υλοποίησή τους.

“Το όνειρό μου πάντα επειδή είμαι άνθρωπος που βάζω στόχους στη ζωή μου και ποτέ δεν ονειρευόμουν κάτι που δεν μπορώ να το φτάσω, ως τώρα είναι παραπάνω από εκείνα που πίστευα πως θα φτάσω στη ζωή μου, στην ηλικία μου”.

Η εμπιστοσύνη των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι, αποτελεί παράγοντα επιτυχίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Όπως αναφέρει ο Stefan στη συνέντευξή του “Χωρίς τη βοήθεια και χωρίς την αγάπη, όπως λέγεται, δεν μπορείς να φτάσεις πουθενά”.

Σημαντικός παράγοντας ανέλιξης είναι, όπως οι πυλώνες πάνω στους οποίους λειτουργεί μια επιχείρηση να είναι αποδοτικοί, πρακτικοί και λειτουργικοί. Όταν αυτοί οι κανόνες εξελιχθούν σε τρόπο ζωής, αποδεικνύεται η αξία τους: “Μαθαίνεις να είσαι πειθαρχημένος, και στην προσωπική σου ζωή που σε βοηθά να είσαι σωστός, να μην λες ψέματα, να κάνεις τη δουλειά όπως πρέπει”.

Η συνειδητοποίηση της αξίας που έχει η εργασία μας, αλλά και η επίπτωση που έχει στη ζωή μας, μας κάνει συνεχώς καλύτερους: “Ότι κάνω αυτή τη στιγμή και όπου είμαι, είμαι γιατί γνωρίζοντας ανθρώπους με γνώσεις, μαθαίνεις. Για αυτό το λόγο έμαθα και πάντα θέλω να είμαι καλύτερος απ' αυτό που είμαι.’’.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ