Λεμεσός: 14χρονη μαθήτρια τραυματίστηκε σε λεωφορείο - Αντικείμενο έπεσε στο κεφάλι της

Λεμεσός: 14χρονη μαθήτρια τραυματίστηκε σε λεωφορείο - Αντικείμενο έπεσε στο κεφάλι της

Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τα παλαιά λεωφορεία οι οργανωμένοι γονείς

14χρονη μαθήτρια τραυματίστηκε έπειτα από πτώση αντικειμένου στο κεφάλι εντός του σχολικού λεωφορείου που πραγματοποιούσε τη σχολική διαδρομή προς την Εμπορική Σχολή Μιτσή. 

Το παιδί νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και υποβάλλεται προληπτικά σε εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Sms… στην Ιντερπόλ για τον «Ορέστη»

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λεμεσού κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζουν τα παλιά λεωφορεία τα οποία πραγματοποιούν διαδρομές κυρίως στην ύπαιθρο. ''Δυστυχώς κανένας αρμόδιος δεν έχει δείξει ενδιαφέρον.Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την έντονη αντίθεση μας στην εκτέλεση των συγκεκριμένων σχολικών διαδρομών από παλαιωμένα και υπέργηρα λεωφορεία''.

Όπως ανέφερε στο Newsbomb, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Νικηφόρου το περιστατικό θα πρέπει να διερευνηθεί και εάν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

''Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές όπως άμεσα επιληφθούν του θέματος τονίζοντας ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς δεν θα δεχθούμε την εκτέλεση δρομολογίων από λεωφορεία τα οποία θα θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παιδιών μας'', καταλήγουν οι οργανωμένοι γονείς.