Ποιο ήταν τελικά το κίνητρο του 35χρονου «Ορέστη» για τη διάπραξη των στυγερών εγκλημάτων του;

Ποιο ήταν τελικά το κίνητρο του 35χρονου «Ορέστη» για τη διάπραξη των στυγερών εγκλημάτων του;

''Σπάει'' δύσκολα στην ανάκριση

Ένας μήνας έχει περάσει από τη σοκαριστική αποκάλυψη των δολοφονιών τις οποίες παραδέχθηκε ότι διέπραξε ο 35χρονος «Ορέστης». Ένα κενό φαίνεται να αγγίζει το κίνητρο του δολοφόνου που ακόμη δεν έχει πει γιατί διέπραξε τα στυγερά εγκλήματα του.

Ένας άνθρωπος ο οποίος αν και επιμένει ότι η τρίτη βαλίτσα θανάτου βρίσκεται μέσα στην Κόκκινη Λίμνη και ακόμη μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, προβαίνει σε διάφορους ισχυρισμούς προς τους ανακριτές της υπόθεσης αλλά δεν ανοίγει το στόμα του εύκολα σε καίρια ερωτήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Εμμένει στον ισχυρισμό ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα, ενώ φαίνεται ότι έχει γνώση των πράξεων του.

Την Τετάρτη ο Αρχηγός Αστυνομίας είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει εξαφάνιση γυναίκας μεταξύ των 30 γυναικών με τις οποίες συνομιλούσε ο 35χρονος που κρατείται μετά την παραδοχή ότι σκότωσε πέντε γυναίκες και δύο κοριτσάκια. Η Αστυνομία συνεχίζει ωστόσο να ψάχνει προφίλ γυναίκων με τις οποίες συνομιλούσε ο 35χρονος στα social media.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Κατά τις σημερινές έρευνες, δύτες καταδύθηκαν δύο φορές στα σημεία που έχουν σηματοδοτηθεί, χωρίς, ωστόσο, να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι προσπάθειες συνεχίζονται το απόγευμα, με τους δύτες να εισέρχονται ξανά στη λίμνη και να ελέγχουν τα σημεία που έχουν σηματοδοτηθεί.