Γιατί είναι δύσκολο να εντοπιστεί η εξάχρονη Σιέρα στη λίμνη... του θανάτου - Τα επόμενα βήματα

Γιατί είναι δύσκολο να εντοπιστεί η εξάχρονη Σιέρα στη λίμνη... του θανάτου - Τα επόμενα βήματα

Όσο περνούν οι ημέρες, η αισιοδοξία μετριάζεται

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Δυσκολεύει όσο περνούν οι ημέρες ο εντοπισμός της εξάχρονης Σιέρα, κόρης της Φιλιππινέζας Mαίρη Ρόουζ που ο καθ’ ομολογία κατά συρροήν δολοφόνος πέντε γυναικών και δυο ανήλικων κοριτσιών (μεταξύ των οποίων και της Σιέρα) ισχυρίστηκε ότι έριξε στη Λίμνη Μεμί.

 

Διαβάστε επίσης: Χωρίς αποτέλεσμα και η τρίτη προσπάθεια του δύτη

Όσο περνούν οι ημέρες, η αισιοδοξία μετριάζεται αφού πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα από την εξαφάνισή της (από τον περασμένο Σεπτέμβριο). Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας παραδέχθηκε στη Newsbomb ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο και δεν αποκλείεται να μην εντοπιστεί το πτώμα της τελικά, αφού ενδεχόμενα με το χρόνο το μικρό σωματάκι της να διαμελίστηκε.

Σημειώνεται ότι ο Ισπανός ειδικός που χειρίστηκε το sonar ανέφερε ότι τα νερά στη Λίμνη Μεμί είναι πιο βαθιά από την «Κόκκινη» Λίμνη.

Σε μια άλλη εξέλιξη, έγινε άλλη μια κατάδυση δύτη στην «Κόκκινη» Λίμνη, όπου γίνονται έρευνες για το πτώμα της Μαρικάρ Βαλντέζ σε περιοχή 100 τ.μ. Οι έρευνες εφόσον αποτύχει και αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστούν αύριο. Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερων να αρχίσουν παράλληλες έρευνες σε «Κόκκινη» Λίμνη και Λίμνη Μεμί.