Κύπρος: Zευγάρι έκανε τη βεράντα του διαμερίσματος του φυτεία... κάνναβης

Κύπρος: Zευγάρι έκανε τη βεράντα του διαμερίσματος του φυτεία... κάνναβης

Τα φυτά εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ

Έξι υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, με ύψος από είκοσι εκατοστά μέχρι ένα μέτρο, εντόπισαν μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) σε διαμέρισμα στην Πάφο στο οποίο διαμένει ζεύγος Γερμανών. Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του ζεύγους προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των ωρών 21:00  με 22:00 το βράδυ της Πέμπτης μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν διαμέρισμα στην Πάφο στην παρουσία 39χρονου από την Γερμανία και της αρραβωνιαστικιάς του, 43 ετών, επίσης από την Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα τροχαίο οδήγησε τις αρχές στους απαγωγείς της 36χρονης στη Λεμεσό

Κατά την διάρκεια της έρευνας ο 39χρονος οδήγησε τα μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) στην βεράντα του διαμερίσματος, όπου εντοπίστηκε ένα υπό καλλιέργεια φυτό κάνναβης ύψους ενενήντα εκατοστών περίπου.

Όπως αυτός ανέφερε στην Αστυνομία, η αρραβωνιαστικιά του δεν γνώριζε οτιδήποτε, ωστόσο η ΥΚΑΝ προχώρησε στην σύλληψη και των δύο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από περαιτέρω εξετάσεις σε άλλο μπαλκόνι εντοπίστηκαν άλλα τρία υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους μεταξύ είκοσι εκατοστών με ενός μέτρου. Εξάλλου σε τρίτο μπαλκόνι υπνοδωματίου εντοπίστηκαν δύο υπό καλλιέργεια κάνναβης ύψους εικοσιπέντε εκατοστών περίπου.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η έρευνα ολοκληρώθηκε γύρω στις 22:00 χτες το βράδυ ενώ στο πλαίσιο της έρευνας ερευνήθηκε και το όχημα του 39χρονου χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ