Στο κελί για 3,5 χρόνια νεαρός για απόπειρα ληστείας στο Μενεού

Στο κελί για 3,5 χρόνια νεαρός για απόπειρα ληστείας στο Μενεού

Το ιστορικό της υπόθεσης

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων σε νεαρό ηλικίας 30 χρόνων, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά απόπειρα ληστείας η οποία διαπράχθηκε στις 18 Οκτωβρίου, 2018 στο Μενεού της επαρχίας Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10 το πρωί της 18ης Οκτωβρίου, άντρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο στη Κοινότητα Μενεού, προτάσσοντας μαχαίρι εναντίον της υπεύθυνης του υποστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματικές εξελίξεις: Παραδόθηκαν οι συλληφθέντες για φόνο που «τάραξε» τη Λεμεσό

Η υπεύθυνη αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο ύποπτος να τραπεί σε φυγή, ενώ έγινε αντιληπτός από πολίτες, οι οποίοι προσπάθησαν να τον ανακόψουν.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο νεαρός εισήλθε σε αυλή σχολικού κτιρίου στο Μενεού, όπου πολίτες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου που μετέβησαν στη σκηνή συνέλαβαν τον ύποπτο ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας, μαχαιροφορίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και παράνομης εισόδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ