"Σημειωτόν" τα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο - Αυξημένη κίνηση (Φώτος)

"Σημειωτόν" τα αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο - Αυξημένη κίνηση  (Φώτος)

Αυξημένη κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Λευκωσίας

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, διεξάγεται η τροχαία κυκλοφορία το απόγευμα της Δευτέρας.

Αρκετοί επιστρέφουν από τα παράλια προς στις αστικές περιοχές και στους αυτοκινητοδρόμους παρατηρείται αυξημένη τροχαία κίνηση, κυρίως στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Λάρνακας - Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να σημειώνεται οποιαδήποτε τροχαία συμφώρηση.

Παράλληλα, στο οδικό δίκτυο από τις ορεινές προς τις αστικές περιοχές, η τροχαία κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά. 

Με σκοπό τη διευκόλυνση των οδηγών και την αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας, υπενθυμίζουμε τους οδηγούς που θα χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, για να μεταβούν στην Λευκωσία, ότι ο κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς, έχει σηματοδοτηθεί ειδικά, για τη δική τους διευκόλυνση.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Σύμφωνα με τη διευθέτηση που έχει γίνει, οι οδηγοί που εισέρχονται στον κυκλικό κόμβο, με σκοπό να κατευθυνθούν προς Λευκωσία, μπορούν να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας της εισόδου του κυκλικού κόμβου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται.

Καλούνται οι οδηγοί, που θα κινηθούν στους πιο πάνω δρόμους, να χρησιμοποιούν και τις δύο δεξιές λωρίδες της εισόδου του κυκλικού κόμβου, με στόχο την αποσυμφώρηση της τροχαίας κίνησης και την μείωση της ταλαιπωρίας και του χρόνου αναμονής τους.

Μέλη της Αστυνομίας, ειδικότερα του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονται σε διάφορα σημεία του οδικού για διευκόλυνση και παρακολούθηση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχής βοήθειας προς το κοινό.

Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι η περιπολιακή κάλυψη των αυτοκινητοδρόμων καθώς και η ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας σε διάφορα κομβικά σημεία του οδικού δικτύου.