Ετοιμαστείτε - Έγινε το πρώτο βήμα για τις κάμερες στους δρόμους

Ετοιμαστείτε - Έγινε το πρώτο βήμα για τις κάμερες στους δρόμους

Προκηρύσσεται η προσφορά για την εγκατάσταση του συστήματος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, η προκήρυξη της προσφοράς για την εγκατάσταση του συστήματος φωτοεπισήμανσης, θα προχωρήσει πριν από το τέλος Ιουνίου. Το γεγονός επεσήμανε με δηλώσεις της, η Υπουργός Μεταφορών κα. Βασιλική Αναστασιάδου.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Η ανακοίνωση:

Σε προκήρυξη της προσφοράς για την εγκατάσταση του συστήματος φωτοεπισήμανσης, θα προχωρήσει πριν από το τέλος Ιουνίου, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Αυτό επεσήμανε  με δηλώσεις της, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα. Βασιλική Αναστασιάδου, στο πλαίσιο της υπογραφής της σύμβασης για το Κυβερνητικό Ενοποιημένο Δίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Επιχείρηση εικονικών γάμων από 25χρονο – Κρατούσαν 18χρονη με την βία

Η κα υπουργός σημείωσε ότι εντός της ημέρας, οι Ηλεκτρομηχανολογικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, θα προχωρήσουν στην προδημοσίευση της πρόθεσης για την προκήρυξη προσφοράς για την εγκατάσταση του συστήματος, στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement). Η προκήρυξη των προσφοράς θα γίνει μια εβδομάδα μετά την προδημοσίευση.