Βασιλική: Πληρώσαμε την «Ζήνων» - Οφείλει να πληρώσει τους εργαζόμενους της

Βασιλική: Πληρώσαμε την «Ζήνων» - Οφείλει να πληρώσει τους εργαζόμενους της

«Το υπουργείο θα πράξει ότι είναι δυνατό για επίλυση του θέματος»

Σε δηλώσεις της η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Βασιλικής Αναστασιάδου για το θέμα της απεργίας των εργαζομένων στην εταιρεία «Ζήνων», αναφέρει ότι το Υπουργείο Μεταφορών έχει υλοποιήσει πλήρως τις υποχρεώσεις του προς την εταιρεία «Ζήνων», η οποία οφείλει να καταβάλει άμεσα τους μισθούς προς τους εργαζόμενους. Η κα Αναστασιάδου σημείωσε ότι το υπουργείο θα πράξει ότι είναι δυνατό για επίλυση του θέματος.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Υπουργείο Μεταφορών έχει υλοποιήσει πλήρως τις υποχρεώσεις του προς την εταιρεία «Ζήνων», η οποία οφείλει να καταβάλει άμεσα τους μισθούς προς τους εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε επ’ αόριστον απεργία οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία Ζήνων Λάρνακας

Αυτό επεσήμανε η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου, όταν ρωτήθηκε για την εξαγγελθείσα από τους εργαζόμενους στην εταιρεία «Ζήνων» επ’ αόριστο απεργία.

Η κα υπουργός σημείωσε ότι το υπουργείο θα πράξει ότι είναι δυνατό για επίλυση του θέματος που έχει προκύψει, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Κάλεσε τέλος την εταιρεία να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους και να μην επικαλείται οποιεσδήποτε δικαιολογίες, για τη μη καταβολή των μισθών.