Άναψαν φωτιές στην ύπαιθρο και συνελήφθησαν

 Άναψαν φωτιές στην ύπαιθρο και συνελήφθησαν

Χειροπέδες σε τρεις για αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο

Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τρία πρόσωπα ηλικίας 21, 25 και 35 χρόνων, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορούσε αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις και άναμμα φωτιάς στην ύπαιθρο.

Διαβάστε επίσης: Eντοπίστηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί

Συγκεκριμένα γύρω στις 11 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε αγροτική περιοχή στο δρόμο Αστρομερίτη - Ποταμιού υπήρχε φωτιά σε αποκάλαμα και ένα όχημα απομακρυνόταν από την περιοχή. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και κατάσβησαν την πυρκαγιά η οποία κατέκαψε γύρω στα 4 δεκάρια αποκάλαμα και οκτώ μικρές μπάλες σανού.

Στη συνέχεια εντοπίστηκε και ανακόπηκε το εν λόγω όχημα από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου στο δρόμο Ποταμιού - Αστρομερίτη, όπου διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από τον 25χρονο και είχε ως συνεπιβάτες ένα 35χρονο και μια 21χρονη. Τόσο οι επιβαίνοντες όσο και το όχημα μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Περιστερώνας όπου ανακρίθηκαν γραπτώς και στη συνέχεια συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.