Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 35χρονος για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 35χρονος για επίθεση και πρόκληση σωματικής βλάβης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε  ο 35χρονος από την επαρχία Λεμεσού, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον 25χρονου και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο όρισε την υπόθεση για τις 5.2.2020 και διέταξε όπως ο 35χρονος παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Όπως να υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους 5 χιλ. ευρώ, να υπογράφει μια φορά την εβδομάδα στον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγεια, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και το όνομα του να τοποθετηθεί στο stop list.

Διαβάστε επίσης: Απεβίωσε ο Αλέξης Γαλανός

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, της σύλληψής του προηγήθηκε καταγγελία από 25χρονο σύμφωνα με την οποία, τα ξημερώματα της 7 Ιουλίου, 2019 ενώ βρισκόταν έξω από νυκτερινό κέντρο στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο του πρόσωπο.

Ο 25χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου νοσηλεύθηκε για ένα βράδυ, αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε οίδημα και κάκωση στα χείλη καθώς επίσης και εμφύσωση 11ου οδόντος.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ο παραπονούμενος προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία στις 9 Ιουλίου και μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν και στη βάσει αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 35χρονου ο οποίος και καταζητείτο και στην συνέχεια συνελήφθη, μετά τον εντοπισμό του .

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ