Υπό κράτηση μεθυσμένος οδηγός που προκάλεσε τροχαίο

Υπό κράτηση μεθυσμένος οδηγός που προκάλεσε τροχαίο

Υπό κράτηση 45χρονος μέχρι την επιβολή ποινής εναντίον του - Ενεπλάκη σε τροχαίο, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης

Προφυλακιστέος μέχρι τις 29 Ιουλίου, οπότε θα του επιβληθεί ποινήαπό το Δικαστήριο, βρίσκεται 45χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος ενεπλάκη χθες σε τροχαία σύγκρουση, ενώ οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Διαβάστε επίσης: Ποινή φυλάκισης 10 μηνών σε 25χρονο για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή

Το τροχαίο συνέβη, γύρω στις 4.30μ.μ. χθες, στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη, στη Λάρνακα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το προπορευόμενό του όχημα, το οποίο βρισκόταν σε στάση, σε φωτοελεγχόμενη διασταύρωση. Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επιβάτες των δύο οχημάτων.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Μέλη της Αστυνομίας, που κλήθηκαν στη σκηνή, διενήργησαν έλεγχο αλκοόλης στον 45χρονο, με τελική ένδειξη 121μg%, αντί 22μg%. Ο 45χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του.

Ενώπιον του Δικαστηρίου, ο 45χρονος παραδέχθηκε ενοχή και το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για γεγονότα και ποινή στις 29 Ιουλίου 2019. Διέταξε επίσης όπως ο 45χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία.