ΓεΣΥ: Η λίστα με τους παιδίατρους - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

ΓεΣΥ: Η λίστα με τους παιδίατρους - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Δείτε τη λίστα

Άντρη Θρασυβούλου

Στους 127 έχει ανέλθει ο αριθμός των Παιδιάτρων οι οποίοι έχουν εγγραφεί στο ΓεΣΥ.  Σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Διευθύντρια του ΟΑΥ, Έφη Καμίτση, ο αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός. Ωστόσο, ο ΟΑΥ αναμένει περισσότεροι παιδίατροι να συμβληθούν με το ΓεΣΥ ώστε να υπάρξει πλήρης ικανοποίηση.

Σε ότι αφορά στην εγγραφή του παιδιού σε Παιδίατρο, γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Πύλης Δικαιούχων, ενώ μπορεί επίσης να γίνει από τον συμβεβλημένο Παιδίατρο που θα επιλέξουν οι γονείς κατά την πρώτη επίσκεψή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΕΔΩ

Να σημειωθεί ότι ο Παιδίατρος χορηγεί όλα τα εμβόλια σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εμβολιασμού που ισχύει, χωρίς πρόσθετη χρέωση, ενώ οι γονείς έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του παιδιού μέσω του λογαριασμού στην Πύλη Δικαιούχων.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Τα φάρμακα που συνταγογραφεί ο Παιδίατρος για τη θεραπεία του παιδιού, μπορούν οι γονείς να τα προμηθεύονται από οποιοδήποτε συμβεβλημένο φαρμακείο (με συμπληρωμή 1 ευρώ ανά φαρμακευτικό προϊόν).

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Σε ώρες που δεν προσφέρει υπηρεσίες ο Παιδίατρός οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται τα κέντρα εφημερίας που στελεχώνονται από Παιδιάτρους.  Εναλλακτικά, μεταξύ 8 μ.μ. και 8 π.μ. τις καθημερινές και οποιαδήποτε ώρα τα Σαββατοκύριακα και τις δημόσιες αργίες, θα μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικό σας Παιδίατρο, σε συνεννόηση μαζί του, καταβάλλοντας 25 ευρώ.