Ικανοποιημένα με το ΓεΣΥ, με κάποια όμως παράπονα, τα μέλη της ΕΚΥΣΥ

Ικανοποιημένα με το ΓεΣΥ, με κάποια όμως παράπονα, τα μέλη της ΕΚΥΣΥ

Τι λέει σε ανακοίνωση της η ΕΚΥΣΥ

Την ικανοποίηση τους για την εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ) εξέφρασαν μέλη της Ένωσης Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) Κάτω Μονής ενώ την ίδια ώρα έθεσαν σειρά προβλημάτων που παρουσιάζονται ως προς την εφαρμογή του Σχεδίου ζητώντας την επίλυσή τους.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ
 
Ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ αναφέρει ότι διάλεξη με αντικείμενο το ΓεΣΥ πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Μονής την Τετάρτη 24 Ιουλίου την οποία παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Κώστας Σκαρπάρης στην παρουσία και του Επαρχιακού Γραμματέα, Μάρκου Τσιηφτέ.
 
Αμφότεροι υπέβαλαν εισήγηση όπως, προς εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων της Κάτω Μονής, να επισκέπτονται την κοινότητα μέσω του ΓεΣΥ, οι κυβερνητικοί γιατροί που έχουν έδρα τους το Ακάκι, πρακτική που ακολουθείται και σε άλλες κοινότητες της περιοχής.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
Οι παρευρισκόμενοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ, «εξέφρασαν παράπονα για κάποιες ελλείψεις φαρμάκων καθώς και για κάποια φάρμακα ή βιταμίνες τις οποίες για ιατρικούς λόγους τα κρατικά φαρμακεία τους τις παρείχαν ενώ τώρα μέσω του ΓΕΣΥ όχι», όπως υποστήριξαν.

Πηγή: ΚΥΠΕ