Οδηγοί Προσοχή - Κλείνουν δρόμοι σε Λεμεσό και Πάφο λόγω εργασιών

Οδηγοί Προσοχή - Κλείνουν δρόμοι σε Λεμεσό και Πάφο λόγω εργασιών

Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα στις κυριότερες οδικές αρτηρίες, αρχίζει η σημερινή μέρα. Ωστόσο, λόγω εργασιών, που εκτελούνται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, είναι δυνατό να προκύψει μερική ταλαιπωρία.

Διαβάστε επίσης: Προσοχή: Οδικά έργα σε διάφορα σημεία – Πως να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Λόγω εργασιών στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου από τον κόμβο Επισκοπής μέχρι τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού εξαιρουμένης της σήραγγας, οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, μήκους 350μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις, θα είναι κλειστές καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Στην Πάφο, ο συνδετήριος δρόμος μεταξύ κυκλικών κόμβων ΚΟΤ και Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στη Γεροσκήπου παραμένει κλειστός για διεξαγωγή εργασιών ανακατασκευής του. Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν τις οδούς Θεάς Αφροδίτης, Γερμανίνας και Αγαπήνωρος.

Στην επαρχία Λεμεσού, από τις 6π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. λόγω εργασιών καθαρισμού στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας κλείνει τμηματικά στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με συνοδεία περιπολικού και κατάλληλη σηματοδότηση.