Νέα εξέλιξη: «Με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό» λέει τώρα η 19χρονη

Νέα εξέλιξη: «Με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό» λέει τώρα η 19χρονη

Νεα εκδοχή στην ύποθεση του δήθεν ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα

Νέα εκδοχή προκύπτει για την υπόθεση του δήθεν τελικά όπως αποδείχτηκε ομαδικό βιασμό της 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα από 12 Ισραηλινούς. Θυμίζουμε ότι η νεαρή Βρετανίδα, ενώ αρχικά κατήγγειλε την υπόθεση, στη συνέχεια τα άλλαξε, είπε ότι όλα έγιναν με την θέληση της και αφού προηγουμένως συνεννοήθηκαν.

Έτσι οι 12 Ισραηλινοί που συνελήφθησαν έμειναν ελεύθεροι Πλέον βρίσκεται αυτή στα κρατητήρια για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης. Η βρετανική εφημερίδα SUN σήμερα φέρνει στο προσκήνιο όμως μία νέα εκδοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήθεν ομαδικός βιασμός: Η ποινή που αναμένει την Βρετανίδα και η αντίδραση των Ισραηλινών

Όπως γράφει η «The Sun» λοιπόν, ένας φίλος της 19χρονης ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί εξανάγκασαν την κοπέλα να αποσύρει την καταγγελία απειλόντας την ότι θα συλλάμβαναν όλους τους φίλους της.

Ο νεαρός φίλος της 19χρονης έδωσε στη δημοσιότητα το sms που του είχε στείλει η Βρετανίδα κατά τη διάρκεια παραμονής της στο αστυνομικό τμήμα και πριν συλληφθεί όπου ανέφερε: “Είναι τρελό. Δεν θα με αφήσουν να μιλήσω σε κανέναν. Μόλις προσπάθησαν να με κάνουν να υπογράψω κάτι άλλο. Προσπάθησα να στείλω φωτογραφία στη μαμά μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομαδικός βιασμός: Η κατάθεση που άλλαξε τα δεδομένα και «έκαψε» την 19χρονη

Η Αστυνομικός μου φώναζε και μου το πήρε. Τους είπα ότι δεν υπογράφω χωρίς το δικηγόρο μου, δεν καταλαβαίνω. Έχουν ξεφύγει, με συνέλαβαν”.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της 19χρονης, κ. Michael Polak, "Η ομολογία ελήφθη υπό καταπίεση, δεδομένων των απειλών που έγιναν.

Δεν είχε προειδοποιηθεί και δεν της δόθηκε πρόσβαση σε δικηγόρο, όπως γίνεται σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επιπλέον, της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να εγκαταλείψει το αστυνομικό τμήμα. Σημειώνεται επίσης ότι δεν καταγράφηκε καμία από τις διαδικασίες στο κυπριακό αστυνομικό τμήμα."

Η νεαρή θα οδηγηθεί ξανά στο δικαστήριο την Τετάρτη 7 Αυγούστου και αντιμετωπίζει ποινή 1 ενός έτους φυλάκιση ή 1700 ευρώ πρόστιμο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις της ημέρας