Εκ νέου συνάντηση για το θέμα της ΟΑΠ ζητούν οι οργανωμένοι γονείς

Εκ νέου συνάντηση για το θέμα της ΟΑΠ ζητούν οι οργανωμένοι γονείς

Εκ νέου συνάντηση για το θέμα της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης (ΟΑΠ) ζητούν οι οργανωμένοι γονείς

Εκ νέου συνάντηση για το θέμα της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης (ΟΑΠ) ζητούν οι οργανωμένοι γονείς, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου.

Διαβάστε εδώ όλες τις τοπικές ειδήσεις
 
Κληθείς να σχολιάσει τα όσα δημοσιεύονται τις τελευταίες ημέρες για την Ομάδα Άμεσης Παρέμβασης, ο κ. Νικηφόρου είπε ότι «θέλουμε ξανά συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για να μας ενημερώσει πληρέστερα και για να δούμε όλες τις λεπτομέρειες για το θέμα της ΟΑΠ» .
 
«Εμάς η θέση μας είναι ξεκάθαρη, ότι μας βρίσκει να συμφωνούμε με τη νέα δομή, απλά θέλουμε διευκρίνιση, κάποιες λεπτομέρειες και αποσαφήνιση κάποιων πραγμάτων που ακούγεται στα ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα. Δεν αλλάζει η θέση μας. Είναι ξεκάθαρη ότι συμφωνούμε με τη νέα δομή», κατέληξε.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις της ημέρας
 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας θα έχει το πρωί της Δευτέρας συνάντηση με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, για το θέμα της παραβατικότητας.

Πηγή: ΚΥΠΕ