Με μια βαλίτσα… στο χέρι οι αστυνομικοί - Έρχονται νέες μεταθέσεις

Με μια βαλίτσα… στο χέρι οι αστυνομικοί - Έρχονται νέες μεταθέσεις

Οι ανακατατάξεις φέρνουν αλλαγές

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Οι μεταθέσεις στην Αστυνομία δεν έχουν τελειωμό. Οι ανακατατάξεις στην ιεραρχία, αλλά και σε άλλες καίριες θέσεις αναγκάζουν τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρο Μιχαηλίδη να προβαίνει σε αλλαγές προσώπων για να καλύπτει τα κενά, αλλά και να διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του Σώματος.
 
 
Λίαν συντόμως όπως πληροφορούμαστε θα υπάρξουν νέες μετακινήσεις αστυνομικών που απορρέουν και από τις πρόσφατες αλλαγές προσώπων. Ήδη, στις αρχές του μήνα, πλήρωσε την κενωθείσα θέση Βοηθού Αρχηγού ο Ανώτερος Αστυνόμος Γεώργιος Φράγκος. Ο κ. Φράγκος προήχθη μετά το διορισμό του Στέλιου Παπαθεοδώρου στη θέση του Υπαρχηγού Αστυνομίας και τον ταυτόχρονο διορισμό του Κύπρου Μιχαηλίδη σε αυτή του Αρχηγού.
 
Με βάση το οργανόγραμμα οι τέσσερεις Βοηθοί Αρχηγοί έχουν τα ακόλουθα καθήκοντα πλέον: Δημήτρης Δημητρίου - Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων, Χριστάκης Μαυρής - Βοηθός Αρχηγός Διοίκησης, Γεώργιος Φράγκος - Βοηθός Αρχηγός Εκπαίδευσης και Ανδρέας Κουσιουμής - Βοηθός Αρχηγός Υποστήριξης.
 
 
Παράλληλα, οι μετακινήσεις θα καλύψουν και την πλήρωση της θέσης του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λεμεσού Φιίλιππου Παπαηλία ο οποίος αφυπηρέτησε.
 
Στα τέλη Ιουλίου ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα 54 αστυνομικοί μέσω μεταθέσεων  εκ των οποίων κάποιες από αυτές τρανταχτές. Μεταξύ αυτών και ο Βοηθός Αστυνομικός Λεμεσού Μιχάλης Κατσουνωτός ο οποίος διετέλεσε με επιτυχία εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας. Ο κ. Κατσουνωτός επέστρεψε στο Αρχηγείο.
 
Παράλληλα, τον Ιούνιο με απόφαση του Αρχηγού έγιναν άλλες 42 μεταθέσεις με τον τέως Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Ανδρέα Αγγελίδη να μετατίθεται προσωρινά στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.