Λεμεσός: Άφησαν από γάντια μέχρι συντρίμμια οχημάτων στη σκηνή του θανατηφόρου (Φωτος)

Λεμεσός: Άφησαν από γάντια μέχρι συντρίμμια οχημάτων στη σκηνή του θανατηφόρου (Φωτος)

Τι απαντά η Τροχαία στο Newsbomb

Από κορδέλες μέχρι γάντια και συντρίμμια από τα οχήματα που συγκρούστηκαν το περασμένο Σάββατο στον δρόμο Καντού προς Σούνι στην Επαρχία Λεμεσού έχουν απομείνει στο συγκεκριμένο σημείο.

Το τροχαίο ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός συμπολίτη μας και τον τραυματισμό έξι ατόμων, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Συμπολίτης μας δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες από την τωρινή κατάσταση του δρόμου και αναφέρει χαρακτηριστικά: 

''Το τροχαίο έγινε στις 24/8/2019 το βράδυ και ο δρόμος άνοιξε το πρωί της Κυριακής 25/8/2019 στις 10:00, άρα παραδόθηκε ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.

Τα αποτελέσματα τα διαβάσαμε δυστυχώς όλοι. 1 νεκρός και τραυματίες εκ των οποίων και 2 πολύ σοβαρά.

Σήμερα 28/8/2019 μεσημέρι, σταμάτησα να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες, μια και περνάω καθημερινά 4 φορές από το συγκεκριμένο σημείο.

Δεν θα αναφερθώ στα σπασμένα ανταλλακτικά που είναι διασκορπισμένα και στις 2 μεριές του δρόμου στο σημείο του ατυχήματος, ούτε στις πλαστικές κορδέλλες της αστυνομίας, ούτε στα μολυσμένα γάντια των διασωστών, θλιβερά απομεινάρια μιας τραγικής ιστορίας.

Image may contain: outdoor and nature

Δεν αναρωτιέμαι αν και σε ποιόν Κοινοτάρχη είναι μέρος ευθύνης για να καθαριστεί το σημείο, σίγουρα θα το βρούνε και θα το κάνουν, αργά ή γρήγορα. Κάποιος θα διαμαρτυρηθεί. Aναρωτιέμαι όμως ποιος είναι ο υπεύθυνος που επέτρεψε να δοθεί στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο σημείο που ακόμα και τώρα είναι γεμάτο με λάδια, χημικά, ξεραμένα αίματα, πέτρες και χαλίκια χωρίς να καθαριστεί σωστά με σεβασμό στους διερχόμενους οδηγούς και τις οικογένειες τους. Σταθήκαμε τυχεροί και δεν έβρεξε. Αν βρέξει; Το σκέφτηκε κανείς;

Image may contain: plant, tree, shoes, outdoor and nature

Τελειώνοντας σας δηλώνω ότι όποιος αρμόδιος ορίσει ημερομηνία και ώρα για να καθαριστεί με ασφάλεια ο δρόμος (κλείσιμο δρόμου προσωρινά, πλύσιμο απο Πυροσβεστική με νερό και κατάλληλους διαλύτες χημικών, μάζεμα σπασμένων ανταλλακτικών, άχρηστων πλαστικών χωροθέτησης/σήμανσης της Αστυνομίας) θέτω τον εαυτό μου και μέλη της οικογενείας μου στην διάθεσή του για να βοηθήσουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΤΟΥ 24ωρου''.

Image may contain: outdoor

Image may contain: outdoor

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Image may contain: tree, plant, outdoor and nature

Image may contain: outdoor

No photo description available.

Τι λέει η Τροχαία

Το Newsbomb επικοινώνησε με τον Βοηθό Υπεύθυνο Τροχαίας Αρχηγείου, Χάρη Ευριπίδου o οποίος μας ανέφερε ότι η σκηνή θα έπρεπε να έχει καθαριστεί. Ο ίδιος θα δώσει άμεσα οδηγίες για τον καθαρισμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο κ. Ευριπίδου καλεί το κοινό να επικοινωνεί άμεσα με την Αστυνομία στο αριθμό 199. Αρμόδιο για τον καθαρισμό της σκηνής έπειτα από τροχαίο ατύχημα είναι το μέλος της Τροχαίας που σπεύδει επιτόπου και διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου. Κάτι τέτοιο θα έπρεπε να γίνει και σε αυτή την περίπτωση τόνισε ο κ. Ευριπίδου. Εάν χρειαστεί, το μέλος της Τροχαίας αναλαμβάνει να καλέσει την τοπική αρχή ή τα Δημόσια Έργα ή εάν χρειάζεται την Πυροσβεστική Υπηρεσία.