Λευκωσία: Χάθηκαν τα ίχνη 50χρονης (Φωτο)

Λευκωσία: Χάθηκαν τα ίχνη 50χρονης (Φωτο)

Για δεύτερη φορά

Καταγγέλθηκε σήμερα στην Αστυνομία, ότι από χθες, γύρω στις 7.30μ.μ., απουσιάζει από την οικία της, στην Κοράκου της επαρχίας Λευκωσίας, η ΘΕΚΛΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ, 50 ετών. 
 
 
Η 50χρονη περιγράφεται ως ύψους 1,72μ., λεπτής σωματικής διάπλασης, με κοντά, καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε χρυσοκίτρινη, κοντομάνικη φανέλα και πράσινο, κοντό παντελόνι. 
 
20437 P 800 800
 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Μόρφου στο τηλέφωνο 22-802503 και 22-802550, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 
 
 
Σημ.:Η φωτογραφία του ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.