Η «συμμορία των Κυριών» Λούσα και κοσμήματα έκαναν «φτερά» από καταστήματα

 Η «συμμορία των Κυριών» Λούσα και κοσμήματα έκαναν «φτερά» από καταστήματα

Τρεις συλλήψεις - Έρευνες και σε ξενοδοχείο

Στη σύλληψη τριών προσώπων για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή των τριών υπόπτων, αριθμού κοσμημάτων, ρολογιών και ειδών ένδυσης, για τα οποία διερευνάται κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.
 
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 5.00 χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορία ότι γυναίκα περιφερόταν ύποπτα σε κατάστημα ειδών ρουχισμού στην Λάρνακα, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας μετέβησαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν την ύποπτη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών.
 
Ακολούθησε έρευνα σε τσάντες που είχε στην κατοχή της, μέσα στις οποίες εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, καθώς και χρηματικό ποσό, για την κατοχή των οποίων η 40χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της.
 
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη συνέχεια σε ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η 40χρονη, όπου σε κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου εντόπισαν και υπέβαλαν σε έλεγχο άλλες δύο γυναίκες, ηλικίας 28 και 19 χρόνων, με τις οποίες συγκατοικεί σε δωμάτιο του ξενοδοχείου η πρώτη ύποπτη.
 
Κατά τον έλεγχο, μέσα σε τσάντες που κρατούσαν οι 19χρονη και 28χρονη, επίσης εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα, ρολόγια, ρούχα και παπούτσια για την κατοχή των οποίων αυτές δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις και συνελήφθησαν από τα μέλη της Αστυνομίας.
Οι 40χρονη, 28χρονη και 19χρονη τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ η Αστυνομία διερευνά κατά πόσο η περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοχή τους είναι κλοπιμαία.
 
 
Συνελήφθησαν στην Λάρνακα τρία πρόσωπα, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή τους αριθμού κοσμημάτων, ρολογιών και ειδών ένδυσης. Διερευνάται κατά πόσο τα ανευρεθέντα αποτελούν προϊόν κλοπής.https://t.co/8bnIXPzzo6#cypolice pic.twitter.com/h0jm12H5t2
 
Τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.
 
Πηγή: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ/ ΚΥΠΕ