Η Κύπρια που εργάζεται στη Disneyland (Φωτος)

Η Κύπρια που εργάζεται στη Disneyland (Φωτος)

Μια Κύπρια στο Παρίσι

Άντρη Θρασυβούλου

Εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια, ζει από κοντά τη μαγεία της Disneyland στο Παρίσι. Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Χριστοδούλου, το κορίτσι από τη Λεμεσό που εργάζεται εκεί ως performer και αποδεικνύει ότι όταν έχεις όνειρα, πείσμα και πίστη, τα όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά.

Η ίδια μιλά στο Newsbomb για την μαγεία της Disneyland και τη δική της εμπειρία ζωής.

«Το ταξίδι μου στην Disneyland ξεκίνησε το Μάρτιο του 2016. Τώρα πλησιάζω στα 4 χρόνια. Μόλις είχα τελειώσει τις σπουδές μου στο BA (HONS) Dance στο Teesside University και έπειτα ενα επιπλέον χρόνο στο KSA Academy of Musical theatre στο Λονδίνο. Όσο καιρό βρισκόμουν στην Αγγλία είχα λάβει μέρος σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις, Music Videoclips, ταινία μικρού μήκους και Dance Projects».

1

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Πώς μπήκε η Disneyland στη ζωή της

Η αναζήτηση της για ακροάσεις στον τομέα της την έφερε στην Disneyland. «Η δουλειά που κάνω εδώ είναι Performer με χορευτικές φιγούρες και μη. Αυτό πάει να πει ότι καθημερινά έχουμε διαφορετικούς ρόλους. Πέρα από τις παρελάσεις που γίνονται καθημερινά λαμβάνω μέρος σε διάφορα Show και ανάλογα με την σεζόν διοργανώνονται ειδικές παρελάσεις Christmas, Halloween και άλλα».

2

Είναι όλα τόσο μαγικά στην Disneyland όσο δείχνουν;

H Τζωρτζίνα ζει κυριολεκτικά το όνειρο της. «Είναι φανταστικά! Καθημερινά βλέπεις μικρούς και μεγάλους να το χαίρονται με την ψυχή τους, να βλέπουν τον αγαπημένο τους ήρωα και να συγκινούνται. Εγώ νιώθω απέραντη ευχαρίστηση και χαρά που προσφέρω τόση αγάπη και ταυτόχρονα νιώθω ότι διδάσκω, προσφέροντας μαγεία με τον δικό μου τρόπο μέσα από τις χορευτικές παραστάσεις που κάνουμε».

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Πώς είναι μια ημέρα της καθημερινότητας της;

«Αυτό το διάστημα λόγω του ότι λαμβάνω μέρος σε ένα show το πρόγραμμα είναι το εξής: Αρχίζω απο της 9:00 το πρωί μαθαίνω το ρόλο που θα κάνω. Aκολουθεί προετοιμασία στολών και στην συνέχεια ξεκινάμε πρόβες στην αίθουσα χορού για προετοιμασία πριν το show. Kαθημερινά κάνουμε 4 shows.

3

Ξεχωριστές εμπειρίες ζωής

Η Τζωρτζίνα έχει πολλά να θυμάται από το Παρίσι και τη δουλειά της στη Disneyland καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή. «Η Disneyland και γενικά το εξωτερικό με ωρίμασε πολύ σαν άνθρωπο. Γενικά είμαι άτομο που προσφέρει αγάπη καθημερινά στους γύρω μου και μου αρέσει να λαμβάνω καθημερινά μια θετική ενέργεια απο τους άλλους ειδικά απο τα άτομα που συνεργάζομαι στη δουλειά για να βγαίνει και ένα καλό αποτέλεσμα προς τα έξω. Το ευχαριστιέμαι και αγαπώ τόσο πολύ αυτό που κάνω που μέχρι τώρα το μόνο που νιώθω καθημερινά είναι συγκίνηση απο χαρά».

4

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κύπρο μόνιμα, η ίδια λέει ότι κάτι τέτοιο είναι στα σχέδια της, ωστόσο όσο της δίδονται ευκαιρίες στο Παρίσι, αυτό παραμένει απλώς μία σκέψη...