Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής άλλοι δύο τόμοι του Φακέλου της Κύπρου

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Βουλής άλλοι δύο τόμοι του Φακέλου της Κύπρου

Οι εν λόγω τόμοι, όπως και όλα τα βιβλία διατίθενται προς πώληση από τα βιβλιοπωλεία

Άλλοι δύο τόμοι του Φακέλου της Κύπρου βρίσκονται από την Παρασκευή αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Βουλής των Αντιπροσώπων και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.

Διαβάστε εδώ όλες τις τοπικές ειδήσεις
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, πρόκειται για τον Ζ΄ και Η΄ Τόμο του πολύτομου έργου «Φάκελος Κύπρου», που υλοποιείται σταδιακά.

Ο Τόμος Ζ΄ περιλαμβάνει τις εμμάρτυρες καταθέσεις ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για τον Φάκελο της Κύπρου της Βουλής των Ελλήνων των Π. Γιαννακόδημου, Γ. Παπαγιάννη και Α. Παπαδάκη  και ο Τόμος Η΄ τις καταθέσεις των Α. Σημαιοφορίδη, Γρ. Λαμπρινού, Κ. Παπαγιάννη, Κ. Κοκοράκη, Χρ. Ξαρχά και Κ. Συρμόπουλου, προστίθεται.

Οι εν λόγω τόμοι, όπως και όλα τα βιβλία διατίθενται προς πώληση από τα βιβλιοπωλεία.

 Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Υπενθυμίζεται ότι το έργο, που αποτελεί κοινή έκδοση της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Βουλής των Ελλήνων, περιλαμβάνει το υλικό που συνέλεξε η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, η οποία λειτούργησε κατά τα έτη 1986 μέχρι 1988, με στόχο την έρευνα, συγκέντρωση και αξιολόγηση στοιχείων αναφορικά με το πραξικόπημα του 1974 στην Κύπρο και την τουρκική εισβολή που ακολούθησε.

Πηγή: ΚΥΠΕ