Παρέλαση 1ης Οκτωβρίου: Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Παρέλαση 1ης Οκτωβρίου: Αυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Προτροπές και συστασεις από την Αστυνομία

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι, σήμερα Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, λόγω της στρατιωτικής παρέλασης για την Ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ στο Στρόβολο, θα κλείσουν προσωρινά για την τροχαία κίνηση οι ακόλουθοι δρόμοι: 
 
Το τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μεταξύ των ωρών 05.30 – 13.00.
 
 
Το τμήμα της οδού Δημήτρη Βικέλα, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τον κυκλικό κόμβο με τη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας (ΓΣΠ), μεταξύ των ωρών 05.30 – 13.00.
 
Το τμήμα της Λεωφόρου Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, μέχρι τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, μεταξύ των ωρών 09.00 – 13.30.
 
Το τμήμα της Λεωφόρου Σταυρού, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09.00 – 13.30.
 
Το τμήμα της οδού Περικλέους, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με την οδό Γιαννιτσών, μεταξύ των ωρών 09.00 – 13.30.
 
Επίσης από τις 09.00 μέχρι τη 13.30, θα αποκοπεί προσωρινά η κυκλοφορία οχημάτων, στο τμήμα της Λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη διασταύρωση με τη Λεωφόρο Ιωσήφ Χ΄Ιωσήφ, μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφόρο Λεμεσού, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση όλων των μηχανοκίνητων και πεζοπόρων τμημάτων που θα πάρουν μέρος στην παρέλαση. 
 
 
Προτρέπετε το κοινό όπως, κατά τη διάρκεια της παρέλασης παραμένει στα πεζοδρόμια για την ομαλή και απρόσκοπτη διέλευση των παρελαυνόντων τμημάτων, καθώς και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι Αστυνομικών. 
 
 
Η Αστυνομία θα προβεί στις αναγκαίες ρυθμίσεις για βοήθεια και ασφαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης, καθώς και διευκολύνσεις στο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει την παρέλαση.