Βιβλίο Υπάρχουν Άγγελοι! Διδακτικό ταξίδι για καλό σκοπό

Βιβλίο Υπάρχουν Άγγελοι! Διδακτικό ταξίδι  για καλό σκοπό

Δυο νέες παρουσιάσεις τον Οκτώβριο για το σύγγραμμα του Στ. Κυπριανού

Με δυο νέες παρουσιάσεις εντός Οκτωβρίου  συνεχίζεται το διδακτικό ταξίδι του βιβλίου του δημοσιογράφου Σταύρου Κυπριανού «Υπάρχουν Άγγελοι».
 
Η πρώτη παρουσιάση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 18:30 στο εκπαιδευτικό κέντρο Ατσά στην Σκουριώτισσα, ύστερα από πρωτοβουλία του Κύπριου επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο νομικός Κρις Τριανταφυλλιδης και ο Δρ. Μιχάλης Παπούλας χειρουργός μεταμοσχευτής.Την παρουσίαση θα συντονίσει η Βασιλική Χατζηαδάμου.
 
 
Στις 25 Οκτωβρίου Οκτωβρίου το βιβλίο ταξιδεύει στην Πάφο. Η παρουσίαση θα γίνει στο πολιτιστικό κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στην οδό Ανδρέα Τσιέλεπου και Ευαγόρα Παλληκαρίδη γωνία, 8010. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Υπουργός εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης και την εκδήλωση θα συντονίσει η Καρολίνα Κυπριανού.
 
 
Μέσα από τις δυο παρουσιάσεις, πέρα  από την ευαισθητοποίηση του κοινού για την δωρεά οργάνων, ο Σταύρος Κυπριανού θα ανάδειξη τις τεράστιες ευκαιρίες που προσφέρει μια δοκιμασία στον άνθρωπο. Πώς δηλαδή ο πόνος και η θλίψη θυμίζουν στον άνθρωπο τις αληθινές αξίες της ζωής.  Όλα τα έσοδα και από τις δυο παρουσιάσεις θα δοθούν στο Κέντρο Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.