Λάρνακα - Βίντεο: Τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων;

Λάρνακα - Βίντεο: Τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων;

Το σημείο κλειδί που οδηγεί σε συμπεράσματα

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Ο Γενικός Εισαγγελέας θα κρίνει τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση με το βίντεο ρατσιστικής επίθεσης  σε βάρος Ρωσίδας από τρεις Κύπριες, ένα βίντεο που κάνει το γύρο ήδη του Διαδικτύου. Όπως πληροφορούμαστε, οι βασικές ενέργειες της Αστυνομίας έχουν ολοκληρωθεί όμως οι έρευνες συνεχίζονται.
 
Στο επίκεντρο βρίσκονται οι κινήσεις των εμπλεκομένων στην υπόθεση μέσα από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. Η ολοκλήρωση των ερευνών θα φέρει τον φάκελο στο Γενικό Εισαγγελέα. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει εντός μιας βδομάδας ή 10 ημερών.
 
 
Η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ότι μια εκ των τριών γυναικών υποστήριξε ότι η Ρωσίδα τής ζήτησε χρήματα για να μην καταγγείλει όσα είδε,. Εξάλλου, ο εμπλεκόμενος  ιδιοκτήτης του οχήματος ο οποίος  χτύπησε με το όχημα των Ελληνοκυπρίων γυναικών,φαίνεται να κατάθεσε στην Αστυνομία ότι δεν έχει παράπονο από τις  κοπέλες. 
 
Αναμένει η Επ. Προσ. Δεδομένων
 
Πληροφορίες του «Νewsbomb» αναφέρουν ότι η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων Ειρήνη Λοϊζίδου - Νικολαϊδου δεν θα τοποθετηθεί επί του παρόντος. Αρμόδιες πηγές μάς ανέφεραν ότι όντως η Επίτροπος κρίνει ότι υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αλλά λόγω του ότι η υπόθεση εξετάζεται από την Αστυνομία τηρεί στάση αναμονής.
 
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επίτροπος με τη λήξη της αστυνομικής έρευνας θα παρέμβει.