Θ.Τσιόλας: Σημαντικό να προσφέρονται κίνητρα που να επιβραβεύουν τις προσπάθειες για ανάπτυξη

Θ.Τσιόλας: Σημαντικό να προσφέρονται κίνητρα που να επιβραβεύουν τις προσπάθειες για ανάπτυξη

Τι δήλωσε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δημιουργούνται σωστές προϋποθέσεις και να προσφέρονται κίνητρα, τα οποία επιβραβεύουν τις προσπάθειες όλων όσοι εργάζονται και προωθούν την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την πρόοδο με θεμιτά μέσα, δήλωσε απόψε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Σε χαιρετισμό του, στην τελετή απονομής των Cyprus Responsible Business Awards, ο κ. Τσιόλας  αναφέρει ότι η απονομή των συγκεκριμένων βραβείων αποτελεί ήδη ένα καταξιωμένο και επιτυχημένο θεσμό στον ελλαδικό χώρο και είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι η διοργάνωση τους, για πρώτη φορά στην Κύπρο, παρουσιάζει μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση, αφού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των εμπλεκομένων, που συμμετείχαν στην όλη διαδικασία.
 
Όπως είπε «η αξιέπαινη αυτή  πρωτοβουλία, η οποία αναδεικνύει και επαινεί καλές πρακτικές, εφαρμοσμένες στον κόσμο των επιχειρήσεων, εστιάζει στις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης», προσθέτοντας πως «η σύγχρονη εποχή, με τις ραγδαίες και απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας και της πληροφορίας, μας υποχρεώνει να αφομοιώσουμε και να εφαρμόσουμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τα στοιχεία αυτά, τα οποία θεωρούνται αναγκαία και απαραίτητα».
 
«Τέτοιου είδους δράσεις, στηρίζονται ανεπιφύλακτα από την πολιτεία, γιατί επενδύουν πρωτίστως στη γνώση, την τεχνολογία και την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, διευρύνοντας την παραγωγική βάση μια υγιούς οικονομίας, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες ανάπτυξης και απασχόλησης στην αγορά εργασίας», είπε.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
Σημείωσε, τέλος, ότι η αξία τέτοιων διοργανώσεων έγκειται στο γεγονός ότι μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, προκειμένου να βελτιωθεί και να αναβαθμιστεί περαιτέρω η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στην Κύπρο.
 

Πηγή: ΚΥΠΕ