Οδηγοί προσοχή! Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Οδηγοί προσοχή! Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 24/10/2019, μεταξύ των ωρών 09:00–13:00, σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Επίσης, το Σάββατο 19/10/2019 και την Κυριακή 20/10/2019, μεταξύ των ωρών 07:00–16:00,στη Λεωφόρο Λεμεσού και στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, θα γίνονται εργασίες από τη Cyta ως εξής:

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 19/10/2019, στη Λεωφόρο Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λάρνακα, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Χαρίλαου Τρικούπη (δρόμος προς Δρομολαξιά) μέχρι τη φώτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Κασταλίας (παρά την πολυκατοικία ‘Παυλήμπεη’) θα κλείνει, τμηματικά, σε μήκος 200μ.- 500μ. περίπου η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Επίσης την Κυριακή, 20/10/2019, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 50 μ. – 300 μ. περίπου, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Αεροδρόμιου Λάρνακας – Ριζοελιάς, στην περιοχή του  κόμβου «Καλού Χωριού».

Όπως αναφέρεται, η  τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, καταλήγοντας,  απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Σημειώνει  επίσης πως το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ