Καταγγελία ξυλοδαρμού σε δημοτικό: Η κατάσταση της υγείας του 6χρονου

Καταγγελία ξυλοδαρμού σε δημοτικό: Η κατάσταση της υγείας του 6χρονου

Λήψη καταθέσεων για πλήρη εξιχνίαση του περιστατικού

Υπόθεση επίθεσης εξάχρονου μαθητή διερευνά η Αστυνομία Πάφου μετά από σχετική καταγγελία της μητέρας του λίγο πριν το μεσημέρι στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Το αγοράκι που κατάγεται από την Συρία, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής υπό διερεύνηση στοιχεία της Αστυνομίας, φαίνεται να δέχτηκε επίθεση από τρεις μεγαλύτερους συμμαθητές του σε Δημοτικό της Πάφου, ύστερα από λογομαχία . Ο μικρός μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον υπό καθήκοντι γιατρό φέρει  εκδορές στην περιοχή του ματιού του και κρατήθηκε για νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Ξυλοφόρτωσαν εξάχρονο μαθητή στο σχολείο του

Η υπόθεση βρίσκεται σε επίπεδο λήψης καταθέσεων για πλήρη εξιχνίαση του περιστατικού από πλευράς της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Πόλης και Επαρχίας Πάφου Αννίτα Ταλιώτου  καταδίκασε το περιστατικό και ανέφερε πως αποτελεί υποχρέωση του γονέα, συγγενή, φίλου, γείτονα, δασκάλου και κάθε πολίτη να διαφυλάσσει και να διεκδικεί ένα ασφαλές περιβάλλον για όλα τα παιδιά απαλλαγμένο από κάθε μορφής βία.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Καταδίκασε «αυτά τα περιστατικά βίας γιατί για εμάς κάθε παιδάκι ανεξαρτήτου χρώματος, θρησκείας είναι όλα τα ίδια». 

Καταλήγοντας η κ. Ταλιώτου ανέφερε πως η υπόθεση αυτή θα διερευνηθεί άμεσα από την Αστυνομία και όποια και αν είναι η απόφαση θα πρέπει να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ